top of page
terapeuta del parbiomagnético aplicando la terápia en la zona de Vilafranca del Penedès provincia de Barcelona

PARBIOMAGNÈTIC  BIOMAGNETISME

Molte​s cultures ancestrals, entre les quals es troben la xinesa, la hindú, l'àrab, l'hebrea i les antigues dinasties egípcies, utilitzaven imants per les seves propietats terapèutiques.

En biomagnetisme apliquem petits imants de força i polaritat concretes en determinades zones del cos per neutralitzar virus, bacteris, fongs i/o paràsits que són causa de diverses malalties.

els ORÍGENS


El Dr Isaac Goiz va descobrir a partir de l'any 1988 que

a causa de la presència de microorganismes patògens

(bacteris, virus, paràsits, fongs), disfuncions glandulars (hipertensió o hipotiroïdisme etc), traumes (psíquic o físic)

i d'altres possibles etiologies nocives s'altera l'equilibri bioenergètic del nostre organisme en punts específics.
creador del parbiomagnético ,la teráoia que aplicamos en Sant Sadurní d'anoia 08770 Barcelona
Usuario paciente recibiendo la terapia del Parbiomagnético en la clínica ubicada cerca de Vilafranca del Penedès provincia de Barcelona

COM  FUNCIONA

El sistema consisteix en el reconeixement d'aquest punts d'energia alterats en l'organisme humà que en conjunt provoquen una malaltia.

Aquest reconeixement s'efectua amb imants passius (no electrificats ni connectats a màquines electròniques), que s'apliquen en diverses zones del cos humà com si es tractés d'un rastreig o escaneig biomagnètic. Un cop reconegudes i confirmades aquestes zones en el seu potencial energètic el terapeuta aplica un conjunt d'imants en aquests punts durant aproximadament 15 minuts.

El ParBiomagnètic

Aquests vídeos són un dels ​molts exemples que hi han, per veure i entendre com et pot ajudar el parbiomagnètic en la teva vida

DEMOSTRACIÓ EN CLÍNICA

Davant periodistes i metges

Magnifica exposició

Dr. Salvador Gutiérrez
bottom of page