top of page

Sàlvia officinalis

Haz clic en este texto para comenzar a editar. Este bloque de imagen y texto es ideal para descripciones sobre tu empresa, productos o servicios. Haz doble clic en la imagen de la derecha para cambiarla. También puedes apilar más bloques de este tipo para describir los productos con imágenes.

Sàlvia Officinalis

Saviesa, purificació, protecció.
Propietats terapèutiques: antibacterià, antifúngic, antiviral, analgèsic, antisèptic astringent, cicatritzant , estimulant circulatori, mental i físic, termoregulador.

Indicacions internes: regulador hormonal, recomanable en la menopausa en cas de fogots i sudoració excessiva, rampes i retenció d'aigua. En forma de gàrgares, s'utilitza per tractar inflamacions de tipus bucofaringe, com angines, mal de queixal, gingivitis, faringitis. Dolors musculars, reuma i artritis, ajuda alliberar els fluids i àcids de les articulacions. Afavoreix la cicatrització de ferides i llagues. Per l'acidesa estomacal i inflamació abdominal, digestions pesades, flatulències, vòmits, gastritis i hèrnies de hiat. Amaina la gana, bon aliat en les dietes en pèrdua de pes. Millora la circulació. Restaura la vitalitat i l'energia. Augmenta la pressió sanguínia. Asma, bronquitis i tos.

Indicacions externes: purificador ambients. Estimulant potent circulatori, varius. Antioxidant, s'empra polvoritzant la cara per suavitzar i eliminar les arrugues. Indicat per pell normals i grasses. Brillantor i suavitats als cabells foscos afavorint el creixement. En inflamacions bucals fent gàrgares, es combina amb l'hidrolat de farigola.

Indicacions energètiques: per ansietats alimentàries. Dificultats per acceptar-se i acceptar els altres, aptituds autodestructives i manca de claredat espiritual. Se li donen propietats purificadores d'energies poc harmòniques.

Està contraindicada en cas d'embaràs i en la lactància, hipertensió i insuficiència renal.


Soy un párrafo. Haz clic una vez para empezar a introducir tu propio contenido. Puedes cambiar mi fuente, tamaño, alto de línea, color y mucho más resaltando parte de mí y seleccionando las opciones de la barra de navegación.

bottom of page