top of page

Homeopatia

L'homeopatia és un mètode terapèutic que utilitza medicaments homeopàtics per restablir la salut del pacient. Aquests medicaments se seleccionen de forma individual per al malalt en funció de la llei de similitud, enunciada pel Dr. Samuel Hahnemann, fundador de l'homeopatia, a finals del segle XVIII. La llei de similitud o llei dels semblants diu que una substància capaç de produir una sèrie de símptomes en una persona sana és també capaç de guarir símptomes semblants en una persona malalta, administrant aquesta substància en dosis mínimes. L'homeopatia reconeix que moltes coses contribueixen al desenvolupament de la malaltia. De la càrrega tòxica que adquirim a través de la vida diària, antecedents familiars de malalties, a tota mena de tensions, tant emocionals com físiques.

Els medicaments per a ús Homeopàtic es preparen a partir de productes d'origen vegetal, animal i mineral.

Els medicaments homeopàtics estan indicats per tractar qualsevol malaltia sigui aguda o crònica, en qualsevol època de la vida, i poden utilitzar-se com a tractament exclusiu o pot donar-se juntament amb altres teràpies.

L'eficàcia de l'homeopatia l'avalen els més de 200 anys d'experiència clínica de metges homeòpates de tot el món i els treballs de recerca que es realitzen en aquest camp.
bottom of page