el principi creatiu​

Drenatges limfàtics mètode Vodder

El sistema limfàtic té la funció de reabsorbir, evacuar i tornar a la circulació sanguínia aquells cossos proteics i proteïnes plasmàtiques.

La quantitat i la qualitat de la limfa depèn de la circulació sanguínia, de la respiració, de la digestió, de la resposta immunitària i de l'estat neurològic. La circulació intersticial és molt important per als metabolismes de les cèl·lules i és en aquest "terreny" on actua el linfodrenatge Manual (LDMV), creat pel Dr.Emil Vodder en 1932 a Copenhaguen.

"M'he adonat de manera intuïtiva d'una nova concepció sistèmica de la limfa en l'organisme. Per poder exercir una acció adequada sobre el desplaçament dels líquids corporals, he posat a punt una tècnica particular basada en moviments rítmics en els quals els nostres gestos s'executen en forma circular i espiral sobre el teixit, com si una bomba enviés i retornés els líquids corporals"

ACCIONS:

 Sedant del dolor,excel·lent per la rehabilitació postquirúrgica i en traumatologia, tranquil·litzant SNV, purificant, Desedematitzant, Immunodeficient, regenerador i regulador del to muscular i vascular.

El limfodrenatge manual és un important tractament pro-salut i una teràpia molt eficaç, recomanada per prevenir la malaltia, mantenir i estimular la regeneració, la desintoxicació, el rejoveniment i l'equilibri del sistema nerviós.

El drenatge de la limfa depèn exclusivament de la mà i ha de ser exercit en tractaments per un especialista en limfoterapia autoritzat degudament. És molt recomanat per al benestar general i per al manteniment de la bona salut.
Formulari de contacte

Podeu contactar-nos omplint el formulari i us respondrem al més aviat possible

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Gràcies per possar-te en contacte amb nosaltres, mirarem de respondre el mès aviat possible